Onpas ollut kiva päivä. :)
Huomena kotiin täältä ja nään Mikkoa vihdoin taas <3 Ah, sitä poikaa on ollut jo niin ikävä että huhheijaa.

Pelattiin tänään mölkkyä kaksi erää, ensimmäisen erän faija voitti ja itse tulin tokaksi ja mami hävis. Sitten seuraavalla kierroksella mamma voitti ja minä hävisin. :D haha, pitäs viel näyttää niille et kyllä mäki osaan voittaa. Meni vähän pelleilyks se toinen erä.

Oltiin myös kalassa veikan kanssa, mutta eihän sieltä mitään tullut. Merikasveja vain, mutta eihän niitä pahemmin pysty syömään. Yökk. Tosin eilen, se vasta oli onnekas päivä mun kohdalta katsottuna. Kalaonnea nimittäin. Sain tunnin aikana 7 ahventta ja yhden ison hauen joka valitettavasti pääsi karkuun. :(

Katsoin taas Resident evil 1:sen, tuli neloselta. Että se on hyvä elokuva. Tekisi taas mieli katsoa se kakkonenkin, mutta se dvd on kotona enkä täältä vielä sinne pääse pomppaamaan.

Harmi vaan kun en huomena ehdi kavereideni kihlajaisiin kuudeksi. :( Harmittaa kyllä, mutta eiköhän sitä voi sitten myöhemminkin onnitella. En kuitenkaan kehtaa kesken juhlien sinne tunkeutua kakku kahveille. :DD NOjuuuuu. Sunnuntaina sitten taas heti töitä töitä töitä. Ei jaksais, ei sitten millään... Pakko se kuitenkin on jos aikoo jotenki sitä rahaaki hankkia. PÖH!

Oltiin myös tänään kivassa paikassa. :D Eikös ole mielenkiintoista? No joo siellä oli savipaja ja sitten oli joku kynttilä paja josta ostin ite ihanan tuoksuisen, NAM! Se meinaan tuoksuu, tittididiiididiii, metsämansikalta! <333333<3<33<3<3<3<3<33<<3<3<33333 Romanttista tosiaan. :D Ensi kerralla kun on joku romanttinen illallinen Mikon kanssa  niin pistän sen kynttilän palamaan. <3

Niin siellä oli myös lampaita ja possuja. Oli pari pupujussiakin ja innostuin taas kuvailemaan. Possut hais niin paskalle että ei oikeen viittinyt kauheesti siinä jumittaa niitten kanssa. Söpöjä kyllä oli, mutta helvetin kamalan hajusia. :DDD Lampaat oli ihania <3 Voisin pistää yhen kivan kuvan, noista miljoonasta mitä nappasin.

753362.jpg

Huono kuvanlaatu. Menee pieleen nää kuvat kun lisää tänne. :( Niisk ja nyyh, mutta ei voi mitään. :)